Studio Khimaira – Inka Vilén

itämaista tanssia

kuva © Maaret Vainionpää 2005

Toimintaperiaatteet

päivitetty 3.7.2017

Ilmoittautuminen

Studio Khimairan (toiminimi Inka Vilénin) järjestämille tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan etukäteen joko sähköpostitse, puhelimitse tai tuntien ja tapahtumien yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova ja se koskee koko kurssia tai lukukautta. Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssin tai lukukauden alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta peritään täysi maksu.

Uudet oppilaat täyttävät ensimmäisellä tunnilla oppilaskortin, jonka tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin ja oppilasrekisteriin. Oppilaskortti on samalla lukukauden tai kurssin maksusitoumus.

Yksittäistunnit

Mikäli ryhmissä on tilaa, osallistua voi yksittäisille tunneille tai osaan lukukauden tai kurssin tunneista.

Yksittäistunnit maksetaan käteisellä tunnin yhteydessä. Yksittäistunnin hinta on korkeampi kuin vastaavan yhden tunnin hinta koko kauden kurssilla.

Ryhmiä täytettäessä etusija on koko kurssille tai lukukaudelle ilmoittautuvilla.

Ryhmien toteutuminen

Tunnit ja kurssit toteutuvat, mikäli ilmoittautujia on riittävästi. Mikäli kurssi tai ryhmä joudutaan peruuttamaan, peruutuksesta tiedotetaan verkkosivustolla sekä ilmoittautuneille sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tunnit

Kurssiin, teematuntijaksoon ja lukukauteen sisältyy ennalta ilmoitettu määrä tunteja. Tunnin pituus on kirjattu kurssi- tai tuntikuvauksen yhteyteen. Jokaiseen tuntiin sisältyy läsnäolotarkistus.

Muutokset

Tunteja ei pidetä yleisinä juhlapäivinä eikä muina ennalta ilmoitettuina lomapäivinä. Lomapäivistä tiedotetaan Studio Khimairan verkkosivustolla, lukukausitiedotteessa sekä tuntien yhteydessä.

Mikäli ohjaajalle tulee äkillinen este (esimerkiksi sairaus), peruutuksesta tiedotetaan tekstiviestitse tai pikaviestitse.

Mikäli tuntia ei voida pitää ohjaajan sairauden tai muun syyn vuoksi, puuttuva tunti pidetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Maksut

Tunnit ja kurssit maksetaan eräpäivään mennessä laskulla, jonka saa joko tuntien alussa opettajalta tai sähköpostitse. Pidätämme oikeuden laskuttaa kurssimaksut ennakkoon. Tiiviskursseja lukuun ottamatta maksun voi jakaa myös kahteen erään.

Harrastajan tulee maksaa kurssimaksu tunneista, joille hän on ilmoittautunut. Maksumuistutuksesta peritään 5 €.

Yksittäistunnit sekä tiiviskurssit voi maksaa käteisellä tunnin yhteydessä.

Alennukset

Useampaan saman kauden viikkotuntiryhmään tai kurssiin osallistuva saa 10 prosentin alennuksen toisesta ja useammasta tunnista. Mikäli tunnit ovat erihintaisia, alennus annetaan halvemmasta tunnista.

Alennus on voimassa myös perhekunnittain: mikäli perheestä on useampia osallistujia, 10 prosentin alennus myönnetään edellä kuvatuin ehdoin.

Poissaolojen korvaus

Satunnaiset poissaolot lukukausien tunneilta tai useamman viikon kestäviltä kursseilta voi korvata saman kauden aikana muilla vastaavilla Studio Khimairan samankestoisilla kursseilla tai tunneilla (ei tiiviskursseilla). Poissaoloja voi korvata myös etukäteen.

Studio Khimairan tunteja ei voi korvata kansalaisopistojen järjestämillä tunneilla tai päinvastoin.

Hyvitykset

Kurssimaksuja hyvitetään poissaolojen vuoksi vain erikoistapauksissa; esimerkiksi pitkäkestoisesta sairaudesta tulee esittää lääkärintodistus.

Vakuutus

Varmistathan, että henkilökohtainen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on voimassa.

Pukuhuoneet ja löytötavarat

Järjestäjä ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Arvotavarat kannattaa pitää mukana tanssisalissa.

Opetustiloihin unohtuneet tavarat toimitetaan yleensä opetuspaikan löytötavaroihin, ellei ole selvää, että tavara on jonkun tanssioppilaan (esimerkiksi lantiohuivit ym.). Tällaisia tavaroita voi tiedustella ohjaajalta.

Koreografiat ja tekijänoikeudet

Koreografiakurssilla tai viikkotunneilla opetetun koreografian tekijänoikeudet ovat koreografilla eivätkä ne siirry kurssilaisille.

Koreografiakurssille osallistunut saa esittää hyvin harjoitellun koreografian julkisesti ilman erillistä lupaa. Koreografin nimi tulee tällöin mainita esimerkiksi tilaisuuden käsiohjelmassa.

Koreografian opettamiseen tai muuhun käyttöön, sekä ammatilliseen että harrastusluonteiseen, tulee pyytää koreografin lupa.

Rekisteriselosteesta

Tunneille ja kursseille tulijat täyttävät oppilaskortin. Kortissa kerätään tiedot, joita tuntien järjestäjä tarvitsee tiedottamiseen, laskutukseen, tuntisuunnitteluun ja muuhun toimintaan. Harrastajan sähköpostiosoite liitetään Studio Khimairan postituslistalle, jolla tiedotetaan muun muassa tunneista, tulevista kursseista ja tapahtumista.

Kerättyjä tietoja säilytetään järjestäjän asiakasrekisterissä ja oppilasrekisterissä. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

Oikeus toimintaperiaatteiden muutoksiin pidätetään.

 

Lakeudenportin opiston ja Oriveden seudun kansalaisopiston tunnit

Lakeudenportin opiston ja Oriveden seudun kansalaisopiston tunnit ja kurssit järjestetään opiston ohjesääntöjen mukaisesti. Opistot laskuttavat järjestämänsä kurssit.

Studio Khimaira – Inka Vilén

itämaista tanssia, rumbitaa, showfuusiota ja kehonhuoltoa
ilmaisutaitoa, improvisaatiota, draamaa ja teatteria
tanssiesityksiä: soolot ja ryhmäesitykset
tilauskursseja, kuten polttarit ja työpaikkaryhmät

Inka Vilén on Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n opettajakoulutuksesta
valmistunut itämaisen tanssin opettaja,
rumbita®- ja rumbita® fuerte -lisenssiopettaja sekä
ilmaisutaidon opettaja ja draamakasvattaja.

Yhteystiedot

puhelin

040 567 0798

sähköposti

studio (at) inkavilen.fi

verkkosivusto

studio.inkavilen.fi

Twitter

@studiokhimaira (twitter.com/studiokhimaira)

Facebook

facebook.com/studiokhimaira